070-422 422 1 info@stefanlindstrom.com

Tester

Nedan finner Ni tester som Stefan Lindström har varit med att ta fram. Både ett beteendeprofilstest-EPT,  samt ett IAD-test (Internet Addiction Disorder). Klicka på rubrikerna för att komma till testerna som öppnas i nytt fönster.

EPT-testet

Beteendeprofilstest EPT – är framtaget av Stefan Lindström, och legitimerade psykologen Hans-Olle Frummerin efter en idé av Nicklas Mattsson då chefredaktör på tidningen Entreprenör. EPT baseras på forskning som Stefan Lindström både bevakat och bidragit till. EPT ( Beteendeprofiltest ) lanserades från början som ett Entreprenörsprofilstest i oktober 2010, därav namnet EPT. Cirka 22.000 test har därefter genomförts.

– sedan september 2017 inkluderar detta test även Intraprenörsarketyper. Numera och på senare år används detta beteendeprofilstest inom främst rekrytering, teamutveckling, teamsammansättning, vidareutveckling av ledningsgrupper, personligutveckling – utvecklingssamtalsmall, mm.

För den som vill använda testet fullt ut och hela dess potential och användningsområden – så är Du/Ni mycket välkommen på telefon 070 422 422 1, eller på info@stefanlindstrom.com

Man kan även bli utbildat i EPT samt en ackrediterad utövare. Se nedan länk  Läs mer om forskningen.

Gör testet >>

Läs mer om forskningen >>

IAD-testet

Stefan och Hans-Olle har även tagit fram IAD testet – ett stress / beroendetest, Internet Addiction Disorder. Där du kan få indikationer och om och hur du ligger till.

Gör testet >>