070-422 422 1 info@stefanlindstrom.com

Rekrytering

Efter många år inom individ & affärsutveckling, vidarestudier på Boston University, penetrering och forskning av framgångsfaktorer för organisation och företag lanserades denna process för 8 år sedan.
Vill Du se vad detta kan innebära för fördelar för Er?

– här kan Du skicka en offertförfrågan  info@stefanlindstrom.com eller ringa direkt på 070–422 422 1

 

Vissa företag säger att de har en unik process, och stoltserar gärna om den. Låter hellre några kunder komma till tals.

”Hej Stefan. Att jag skriver till dig nu är för att jag vill ge dig en återkoppling på själva processen och vägen hit. Det har varit både lärorikt, spännande och roligt. För mig har den här rekryteringsprocessen inte varit lik någon annan jag varit på tidigare. Jag känner att jag ville berätta för dig att jag upplever ditt och ert arbetssätt som mycket positivt och tycker att ditt arbete är både professionellt och förtroendeingivande. Jag hoppas att det blir fler företag som tar till sig an ert sätt att arbeta på. Självklart hoppas jag på att få arbetet på xxxxxn, men hur det än går, så har det varit en givande och rolig process.

Önskar dig en trevlig kväll. MVH / Marie L” 

”Hej! Om jobbet som Int Försäljningschef så har Maria därifrån ringt för att bekräfta nytt möte med Richard nästa vecka. Jag vet nu inte om vi får anledning att ses eller höras den ”närmaste” tiden men så här långt har jag mycket uppskattat ditt (ert?) sätt att jobba.

Helt unik process! Hälsningar / Per”

”Hej Jag är ganska nöjd med min intervjufrekvens och ska som sagt skriva avtal på tisdag. Det är en spännande tjänst högt upp i en organisation, i en roll som jag inte sett mig i tidigare, och därför aldrig sökt den typen av arbete. Tack vare Er och Er process som givit mig helt nya insikter Du gav mig även två riktigt bra tips, dessa tar jag till mig.

Hälsningar / Eva Carin