070-422 422 1 info@stefanlindstrom.com

Produkter

Här presenteras de digitala produkter som är aktuella och finns att ladda ner. Länkarna till mer information och köpmöjlighet öppnas i nytt fönster.

Kommunikation och Presentation

Kommunikation & Presentation

I den här ljudboken har Stefan samlat grunderna med hjälp av förstärkande bilder + personliga framgångstips inom kommunikation & presentationsteknik. Stefan utbildar i ämnena sedan över 15 år tillbaka och har dessutom fått vidareutveckla andra talare och moderatorer.

 

Stefan Lindström - Förhandlingsteknik

Förhandlingsteknik

I den här utbildningsfilmen får du ta del av metoder och redskap som utvecklar din förhandlingsteknik. Utbildningsfilmen ger dig insikter i ditt och andras sätt att kommunicera och lär dig vilka viktiga förberedelser som behövs inför olika tänkbara förhandlingssituationer.

Stefan Lindström - Hur idéer kan skapas

Hur idéer kan skapas

Stefan Lindström forskar om hur ledarskap kan skapa intraprenörskap och här ger han oss en modell för hur idéer och innovation kan skapas. Stefan Lindström lär oss även i denna utbildningsfilm bli mottagliga för att se samband, identifiera problem och bli innovativa.

Stefan Lindström - Mål och motivation

Mål och motivation

Stefan Lindström pratar i denna utbildningsfilm om mål, motivation och förmågan att göra medvetna val. Vi får lära oss vad motivation egentligen är och vad som får människor att vilja göra något. Utbildningen förklarar samspelet mellan motivation, vårt minne och när människor är för eller emot förändring.